Selecteer een pagina

WEBSITE | BRES

Toen Alberdine van de Hulsbeek mij in 2012 benaderde voor het maken van haar website had zij zelf al een duidelijk beeld voor ogen hoe het er uit moest komen te zien. Eenvoud, strak en helder, dat waren de drie kernbegrippen. Ook was er bij aanvang al bekend welke kleuren er gebruikt moesten gaan worden. Dit zouden de kleuren van het reeds bestaande logo moeten worden. Met deze gegevens ben ik aan de slag gegaan en heb met Joomla als onderliggend CMS deze Site gerealiseerd. Na een eerste basis opmaak is de verdere verfijning in nauw overleg met elkaar volbracht.

 

Bijzonderheden
  • Content Management System: Joomla
  • logo verwerkt in bulletlist
  • social icons in menubalk
  • nieuwsberichten
  • twitterfeed

Alberdine van de Hulsbeek is in 1997 afgestudeerd als orthopedagoog.
Sinds november 2009 heeft zij een eigen praktijk voor hulp bij ontwikkeling en opvoeding.

Hiervoor is zij in verschillende werkvelden binnen de gezondheidszorg werkzaam geweest, o.a. als pedagogisch medewerkster in het Juliana Kinderziekenhuis (Den Haag), als orthopedagoog bij auditief-visueel gehandicapten bij Kentalis (St. Michielsgestel) en als orthopedagoog van meervoudig gehandicapte kinderen bij KDC Zonnehof (Vlaardingen).
Zij heeft dan ook een ruime ervaring in het begeleiden van kinderen en hun ouders uit diverse doelgroepen .

Zij is aangesloten bij de NVO, Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen en daar geregistreerd als basis-orthopedagoog (inclusief diagnostische aantekening).
Tevens is zij aangesloten bij de NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

Alberdine van de Hulsbeek

Eigenaar, BRES