Selecteer een pagina

GLOSSY | Huisartsmagazine

De Hans is een  jubileum-uitgave ter gelegenheid van het 30 jarig jubileum van huisarts Hans Rutten te Nuenen bij Eindhoven. Dit magazine is een eenmalige uitgave van Huisartsmagazine.
Dit magazine is in nauwe samenwerking met tekstschrijver en redacteur Boris Goddijn gerealiseerd. Doel van dit magazine was het om enerzijds de jubilerende huisarts in het zonnetje te zetten, maar veel belangrijker nog om diens patiënten na 30 jaar praktijk ook eens een kijkje te gunnen in het privé-leven van een huisarts.

Bijzonderheden
  • Jubileum-magazine
  • geproduceerd in teamverband
  • Per stuk ge-seald en voorzien van een bezorgadres
  • Distributie huis aan huis

Enkele reacties van de lezers …

…Wat een mooi blad is er gemaakt en wat mooie verhalen staan er in….

…Met veel plezier hebben wij het blad ‘de Hans’ gelezen…

…Ik heb in het weekeinde onze ‘Hans’ gelezen,…Hans bedankt voor het mooie boekje ik zal er heel zuinig op zijn…

In het jaar dat ik dertig jaar huisarts was in Nuenen heb ik dit gevierd met het uitbrengen van een eigen magazine. In samenwerking met Zeno Fricker is het vijftig pagina tellende magazine De Hans verschenen voor al mijn patiënten, collega’s, relaties en familie. Sommige patiënten komen al dertig jaar met hun lief en leed bij mij en met dit magazine wilde ik iets terug doen. Mijzelf kwetsbaar opstellen en patiënten een blik in mijn wereld gunnen. Door de vormgeving, die geheel is afgestemd op mijn smaak, is het een heel persoonlijk magazine geworden. Ik ben er trots op. De reacties van mijn patiënten waren overweldigend en hartverwarmend. Het is even wat werk maar met de begeleiding en het vakwerk van Zeno was het een erg leuk proces. Heb je als zorgverlener iets belangrijks te vieren, dan zou ik een professioneel magazine zeker aanraden.

Hans Rutten

Huisarts, Huisartsenpraktijk H. Rutten