Selecteer een pagina

WEBSITE | Vertrouwenwint

Deze zomer kreeg ik de mogelijkheid om voor Vertrouwenwint een uitgebreide website te maken voor de lancering van een serie nieuwe workshops. Het was de bedoeling om naast het aantrekken van deelnemers de website ook te gebruiken voor veelvuldig bloggen. Daarom moest er gebruik worden gemaakt van een Content Management Systeem (CMS), zodat geautoriseerde auteurs zelf berichten kunnen plaatsen. De website zelf moest vooral modern, strak en responsive zijn.

Met responsive wordt bedoelt dat de website er niet alleen goed uitziet op een desktop beeldscherm maar ook op een tablet of smartphone.

In het uiteindelijke resultaat zijn extra functionaliteiten ingebouwd die het dynamische van deze website ondersteunen en het vergroten van een publiek voor het bloggen ondersteund, zoals Social Media share mogelijkheden. Het mooie van een CMS die actief wordt gebruikt om content te genereren is dat Google en andere zoekmachines houden van wisselende content. Met dit gegeven en mijn gerichte SEO ondersteuning zal de website snel stijgen in de rankings. En dat is voor Vertrouwenwint weer belangrijk om hun doelstellingen te realiseren.

Bijzonderheden
  • CMS
  • Responsive Webdesign
  • Mailchimp nieuwsbrief
  • Blog mogelijkheden
  • Social Media share buttons
  • SEO ondersteuning
  • Onderhoud

Ik ben erg blij dat ik voor de introductie van Vertrouwenwint.nl heb samengewerkt met Zeno Fricker. Hij heeft voor Vertrouwenwint onder meer de website ontworpen. Over het resultaat ben ik erg tevreden en belangrijker nog, ik krijg uit de markt goede reacties op mijn website.

 

Net zo belangrijk als het resultaat is het proces ernaartoe. Ik was immers een nieuwe dienst aan het opstarten en dan is het fijn als iemand professioneel met je meedenkt. En dat is de kracht van Zeno. Je hebt echt het gevoel dat je ontzorgd wordt en je weet gewoon dat het goed komt. Alle vragen worden snel opgepakt. En als hij het even niet weet, dan zegt hij dat gewoon. Ook wel prettig, zeker in de wetenschap dat je niet lang daarna van hem alsnog een oplossing krijgt aangereikt. Hij doet net dat beetje extra wat je als ondernemer graag ziet bij gedreven mensen. Ik deed al zaken met hem en zal het ook zeker blijven doen.

 

Van harte aanbevolen dus!

Boris Goddijn

Eigenaar, Vertrouwenwint


Vertrouwenwint

Voor iedereen die vooruit wil maar zich geremd voelt om de eerste stap te zetten is er de reeks vertrouwenwint, een programma bestaande uit vier opeenvolgende workshops die je in beweging zetten!