Selecteer een pagina

WEBSITE | VHM

Van Heugten Mediation had een eigen website nodig. Niet zo zeer voor de werving van nieuwe klanten maar als informatiebron voor cliënten die naar haar doorverwezen worden. Van Heugten Mediation is een begrip in Eindhoven en omstreken als het gaat om mediation en zit niet verlegen om klandizie. Daarom is gekozen voor een statische website, met vaste informatie. Er was geen noodzaak voor een website met veel wisselende content, blogs, nieuws en social media. Samen met de eigenaresse, Annemarie van Heugten, hebben we gekeken naar websites die haar aanspreken en sites die ze minder vond. Annemarie wilde ook iets van haarzelf kwijt in de website. In haar vrije tijd schildert ze veel en dat wilde zij terug laten komen in het ontwerp. De kleuren van haar schilderijen vormen de basis van de website. Het resultaat mag er zijn. Het leuke is dat je op twee manieren door haar website kunt navigeren. Voor de volledige belevenis scroll je naar beneden en ontdek je hoe de blauwe vlakken de tekst ‘vangen’ en mee naar boven afvoeren om ruimte te maken voor de volgende combi van kleurvlak en tekst. Er is dus een duidelijke beleving van de gelaagdheid van de website. Je kunt ook gerichter door de website gaan door gewoon gebruik te maken van het menu. De schilderijen van Annemarie vormen de achtergrond bij het stukje over haar persoon.

Bijzonderheden
  • Parallax scrolling
  • CMS | Business Catalyst
  • Adobe Muse
  • Statische website
  • Focus op scroll-ervaring

Voor mijn onderneming Van Heugten Mediation heeft Zeno Fricker het logo, de website en visitekaartjes ontworpen. Met het resultaat ben ik heel tevreden maar ook over de manier waarop het tot stand is gekomen. Mijn focus is 100% gericht op mijn cliënten en ik wil zo min mogelijk bezig zijn met andere zaken. De kracht van Zeno is dat hij snel begrijpt wat je wilt terugzien in een ontwerp en het gehele proces vervolgens voor je uit handen neemt. Het enige wat je hoeft te doen is je telkens weer te laten verrassen door de uitkomsten en af en toe een beslissing te nemen. Een mooie website is niet alleen genoeg, het is ook belangrijk dat ik nieuwe cliënten via mijn website aantrek en ook dat is gelukt. Ik ben een tevreden klant en als ik ergens zie dat ze hun website kunnen verbeteren laat ik de naam van Zeno graag vallen.

A. Van Heugten

Registermediator, Van Heugten Mediation


A. Van Heugten is opgeleid als Algemeen Mediator en Familiemediator. Met algemeen mediation richt zij zich op conflicten in de breedste zin van het woord, zowel in de zakelijke sector als de particuliere sector. Met familiemediation richt zij zich op alle mogelijke zaken die spelen binnen families. Denk daarbij aan echtscheidingen, familieruzies, onenigheid over nalatenschappen en (groot)ouder-kind relaties. Echtscheiding komt in haar praktijk het meest voor.